Het einde van het seizoen nadert en de vakanties worden ingeleid. Maar voordat we er allemaal op uittrekken vieren we samen nog een spetterende afsluiting van het seizoen. Het zomerfeest 2019 is dit jaar wederom weer aan ‘Het Wed’. Het wordt een groot feest dus mis hem niet!

Er staat weer een te gek programma klaar om met elkaar voor een perfecte start van je vakantie. We vertrekken vanaf de St. Joseph per fiets vanaf 16:40u. richting Het Wed. Kun je niet op de fiets komen sluit dan aan vanaf 17:00u. op de parkeerplaats aan  Zeeweg 12 in Overveen. Vanaf daar lopen we naar het meer en beginnen we met de maaltijd op het strandje. Daarna volgt een leuk spelprogramma met spellen waar jij je helemaal kunt uitleven. Bij mooi weer duiken we natuurlijk ook even het water in. We nemen genoeg water mee voor de spellen, maar ook een MegaBal, Waterballonnen, Watermeloenen en nog veel meer. Mis het niet en meld je z.s.m. voor dit geweldige feest!

Maaltijd

We beginnen met een maaltijd waarbij iedereen iets meeneemt. Bedenk een lekker zomers gerecht waar 5-6 mensen van kunnen eten. Life Teen zal genoeg drinken en snacks regelen voor de avond. Het maakt niet uit wat je maakt, soep, salade, broodjes, toetjes of bedenk zelf iets leuks, als het maar geschikt is om als avondeten te nuttigen. Neem je eten zelf mee op de fiets of tijdens de wandeling, wij zullen tafels klaarzetten aan ‘Het Wed’ waarop alles kan worden uitgestald.

Programma

16:40u. Vertrek per fiets vanaf Noordkant Station, Haarlem

17:00u. Vertrek wandeling naar ‘Het Wed’ vanaf Parkeerplaats Zuidkennermerland Koevlak, Zeeweg 2, Overveen

17:15u. Start Potluck maaltijd aan ‘Het Wed’.

18:00u. Spel programma met o.a

  • Levend stratego
  • Megabal
  • Volleybal/voetbal
  • Smokkelspel
  • Luciferleggen en meer!

20:45u. Aanbidding met muziek aan ‘Het Wed’ in de avondschemering met Muziek

21:30u. Einde

Aanmelden

Aanmelden kan via Matthijs of Koen via Matthijs@lifeteen-haarlem.nl of Whatsapp. hun telefoonnummers vind je onder aan deze website of in de app-groep van Life Teen.

Tot 5 juli aan Het Wed!

Info

Locatie: Zeeweg 12, Overveen (vanaf daar 8 minuten lopen naar Het Wed)

Vertrek: 16:40u. Noordkant Station Haarlem (per fiets)

Kosten: GRATIS

Meebrengen: Eten om te delen voor 5-6 personen

Tip: Neem bij mooi weer je zwemkleding mee!

Einde: 21:30u.

Foto’s 2018