Sinds september zijn wij begonnen met een nieuwe initiatief, de Familiezondag! Deze zondag bestaat uit een Heilige Mis, programma en Lunch. Het is een ochtend voor alle leeftijden met als doel om elkaar te ontmoeten, het geloof te vieren, te verdiepen en lekker te eten. De Familiezondag vind plaats op elke 4de zondag van de maand in de St. Josephkerk.

Life Teen doet gezellig mee met de Familiezondagen. Het programma van de zaterdagavond is daarom veranderd naar een zondagochtend programma. Het programma is actief met veel sport en spel. Natuurlijk verdiepen we ons een kort moment in een bepaald thema dat wordt uitgelegd door één van de teamleden uit ons kernteam.

De Eucharistieviering begint om 9.30 uur, waarbij de zang wordt verzorgd door het gezinskoor. Na de viering zal er naast Life Teen voor de tieners ook programma zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen (0-3, 4-11, 18-45 en de ouderen), waarna rond 12.00 uur de ochtend wordt afgesloten met een Potluck lunch.

We hopen je natuurlijk regelmatig te ontmoeten op deze super gezellige zondag!

De Familiezondag vindt plaats op de 4de zondag van de maand, aanvang dus 9.30 uur.

Najaar Familiezondagen zijn 22 september, 27 oktober, 24 november en 22 december.

Wijziging mistijden Josephkerk

De Familiezondag zal vanaf september elke vierde zondag plaatsvinden met daarbij een speciaal ochtendprogramma tot 13:00u. Dit betekent dat de H. Mis die om 9.30 uur begint dan waarschijnlijk iets zal uitlopen, om die reden is  de H. Mis van 10.45u. een kwartier te verschuiven, naar 11.00u..

Vanaf 1 september zal de Gregoriaans gezonden H. Mis daarom elke zondag beginnen om 11.00 uur.

Meer info over de Familiezondag is te vonden op www.boazparochies.nl