Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en we beginnen direct met iets nieuws. De ‘Mis & FamilyNight. Deze eerste avond van het seizoen mag je hele familie komen! We maken er een knallende start van met lekker eten en een leuke introductie van wat er komend seizoen gaat gebeuren!  Let op! De kerkzaal (Life Teen ruimte) heeft een opfrisbeurt gehad! Wij presenteren hem aan jou op deze avond!

We beginnen de avond om 17:00u. en bakken heerlijke pannenkoeken voor jou en je hele familie! Neem je vakantiefoto’s mee om te delen op een groot scherm. Heel het gezin is welkom + iedereen t/m 25 jaar. Bent u ouder of kun je niet als gezin deelnemen, neem uw neefje, nichtje, vriend of een andere tiener onder de 17 jaar mee. Zo kan iedereen komen, maar nooit alleen! Om een goede inschatting voor het eten te maken graag van te voren aanmelden via info@lifeteen-haarlem.nl of persoonlijk even melden bij Matthijs en Joost. Deelname is € 10,-per gezin of € 2,- p.p. Hoe groter jouw gezin, hoe goedkoper de pannenkoeken!

Delen

We horen graag wat je deze vakantie hebt gedaan! Daarom kun je tijdens de avond je vakantiefoto’s delen via een bepaalde link of app. De foto’s die we dan met elkaar delen tijdens de avond laten we op een groot scherm zien tijdens de FamilyNight. Zo vertellen we allemaal tegelijk een beetje wat we in de vakantie hebben gedaan in woord en beeld.

Programma

1700u. Start pannenkoeken eten en foto’s delen St. Josephkerk – Jansstraat 41, Haarlem

18:30u. Heilige Mis in de Maria Kapel met Living Three

19:45u. Presentatie kerkzaal nieuwe stijl

20:00u. Kort programma voor kinderen, tieners en Volwassenen

20:35u. Borrel, napraten en foto’s delen

21:00u. Einde

Aanmelden

Aanmelden kan via Matthijs of Joost via Matthijs@lifeteen-haarlem.nl of Whatsapp. hun telefoonnummers vind je onder aan deze website of in de app-groep van Life Teen.

Tot 1 september

Info

Datum: Zaterdag 1 september

Locatie: St. Josephkerk – Jansstraat 41, Haarlem

start: 17:00u.

Kosten: € 10,-per gezin of € 2,- p.p.

Meebrengen: Vakantiefoto’s

Tip:

Einde: 21:00u.

header Mis & FamilyNIght 2018-09-01