Lifeteen Haarlem is dé plek voor tieners- en jongeren in en rond Haarlem, waar jij vrienden ontmoet en vragen stelt over God, je geloof, de kerk en het leven. Lifeteen Haarlem organiseert activiteiten voor tieners vanaf de 1e klas, jongeren en jongvolwassenen.

Voor tieners en jongeren

Mis & Lifenights (maandelijks)

De ‘Mis & LifeNights’ zijn de vaste maandelijkse bijeenkomsten van Lifeteen Haarlem. We beginnen iedere avond met een H. mis. Na een korte pauze start het tiener- en jongerenprogramma. Tijdens het programma is er de gehele avond aanbidding waar jong en oud welkom is. Je kunt ook het sacrament van de biecht biecht ontvangen. Onze eigen band ‘Living Tree’ begeleidt de Mis en de aanbidding.

Het tiener- en jongerenprogramma heeft elke maand een nieuw thema. De thema’s hebben te maken met het geloof, het leven en de kerk. Het mooiste is dat je nieuwe vrienden ontmoet, veel plezier maakt en een antwoorden vindt op jouw vragen.

Bekijk het programma en de locatie

Programma:
18:00u. Inloop
18:15u. Eucharistieviering, we ontmoeten Jezus in de communie als we naar voren gaan en de ‘hostie’ ontvangen
19:15u. Pauze
19:30u. LifeNight voor tieners vanaf de 1e klas
±21:00u. Afsluiting

Parallel aan de LifeNight:
19:30u. Jongerenprogramma vanaf 18 jaar
19:30u. Aanbidding in de kerk

Adres:
Pastoor van Arskerk
Prinses Beatrixplein 6, Haarlem

XLT(maandelijks)

Eén keer per maand organiseren we aanbidding met muziek in de St. Jospehkerk! XLT komt van het Engelse woord ‘exalt’, dat ‘verheerlijken’ betekent. Het is een moment om God te prijzen maar ook om stil te worden en te luisteren naar wat God tegen ons zegt. Na de XLT praten we gezellig na in het Josephhuis.

Tijdens de aanbidding wordt het allerheiligst sacrament uitgesteld in een mooie houder. In de Eucharistie (hostie) is Jezus dan bij ons. De hostie is Jezus zelf. Uit eerbied voor Hem bidden we in stilte en luisteren we naar wat Hij zegt in ons hart. Vaak is dit een mooi moment om even stil te worden in jezelf en op een bijzondere manier bij Jezus te zijn. ‘Hij kijkt naar jou en jij kijkt naar Hem’.

Bekijk het programma en de locatie

Programma:
20:00u. Aanbidding
21:00u.  Borrel

Adres:
St Josephkerk
Jansstraat 41 – Haarlem

Zomerfeest

Ieder jaar sluiten we Lifeteen af met een zomerfeest. Op een gezellige en leuke locatie maken we er een gave dag van.
Alle tieners en jongeren van Lifeteen zijn uitgenodigd voor het zomerfeest.
Wil jij hier ook een keer bij zijn? Wij zouden dat onwijs tof vinden, je bent van harte welkom!
Laat ons weten of jij en je vrienden erbij zijn via Facebook (of stuur een mailtje).

Voetbal- en volleybaltoernooi

Jaarlijks wordt er een Voetbal- en Volleybaltoernooi georganiseerd voor katholieke jongeren uit heel Nederland.
Met Lifeteen zorgen we natuurlijk ook dat we met 1 of meerdere teams deelnemen en strijden we om de eerste plaats! Het voetbaltoernooi vindt plaats in oktober, het volleybal toernooi is in april. Wil jij ook meedoen? Je bent van harte welkom!

KerstNight

Elk jaar organiseert Lifeteen een speciale LifeNight in het teken van Kerst. We beginnen met een viering waarna we samen op een feestelijke manier eten. Tijdens de KerstNight gaat het over de geboorte van Jezus en doen we een spel, sketch of iets anders creatiefs. De KerstNight vindt plaats in de maand december.

Meiden avond

Vind jij het ook zo heerlijk om lekker over meiden-dingen te kletsen? Het liefst onder het genot van een High-tea, voetenbadje of andere beauty activiteiten? Ontmoet nieuwe vriendinnen op de meidenavond en laat je lekker verwennen!
Voor meer informatie en data, contact ons.

Lifeteen Outdoor

Ben jij een jongen tussen de 12 en 18 jaar? Dan zoeken we jou!
Tenminste, als jij er ook van houdt om het avontuur aan te gaan en er met je vrienden op uit te trekken…
We organiseren 1 keer per jaar een gave activiteit (bijvoorbeeld karten/survival/paintball). Wil jij erbij zijn? Stuur ons een mail met als onderwerp ‘Lifeteen Outdoor’.