Lifeteen Haarlem is dé plek voor tieners- en jongeren in en rond Haarlem, waar jij vrienden ontmoet en vragen stelt over God, je geloof, de kerk en het leven. Lifeteen Haarlem organiseert activiteiten voor tieners vanaf de 1e klas, jongeren en jongvolwassenen.

Voor tieners en jongeren

Mis & Life Teen (maandelijks)

De ‘Mis & Life Teen’ zijn de vaste maandelijkse bijeenkomsten van Life Teen Haarlem, op de familiezondag. We beginnen iedere bijeenkomst met de H. mis, waarna we direct starten met ons eigen tienerprogramma. Het tienerprogramma heeft elke maand een nieuw thema. De thema’s hebben te maken met het geloof, het leven en de kerk. Het mooiste van Life Teen is dat je nieuwe vrienden ontmoet, veel plezier maakt en een antwoord vindt op jouw vragen.

Bekijk het programma en de locatie

Programma:

09:30 Eucharistieviering, we ontmoeten Jezus in de communie als we naar voren gaan en de ‘hostie’ ontvangen
10:45 Life Teen voor tieners van af de 1ste klas.
11:45 Potluck lunch, iedereen neemt wat te eten mee om te delen tijdens de lunch
+/- 12:30 Afsluiting

Parallel:

10: 45 Naast het programma van Life Teen zijn er programma’s voor kinderen (Nazareth & Bethlehem) en volwassenen (Jozef & Maria) op de familiezondag.

Wanneer je hier bij kan zijn?

Elke 4de zondag van de maand, zie alle datums in de agenda

Adres:
St. Josephkerk
Jansstraat 43, Haarlem

XLT(maandelijks)

Eén keer per maand organiseren we aanbidding met muziek in de St. Jospehkerk! XLT komt van het Engelse woord ‘exalt’, dat ‘verheerlijken’ betekent. Het is een moment om God te prijzen maar ook om stil te worden en te luisteren naar wat God tegen ons zegt. Na de XLT praten we gezellig na in het Josephhuis.

Tijdens de aanbidding wordt het allerheiligst sacrament uitgesteld in een mooie houder. In de Eucharistie (hostie) is Jezus dan bij ons. De hostie is Jezus zelf. Uit eerbied voor Hem bidden we in stilte en luisteren we naar wat Hij zegt in ons hart. Vaak is dit een mooi moment om even stil te worden in jezelf en op een bijzondere manier bij Jezus te zijn. ‘Hij kijkt naar jou en jij kijkt naar Hem’.

Bekijk het programma en de locatie

Programma:
20:00u. Aanbidding
21:00u.  Borrel

Adres:
St Josephkerk
Jansstraat 41 – Haarlem

Life Teen Outdoor (maandelijks)

Ben jij een jongen of meisje tussen de 12 en 18 jaar? Dan zoeken we jou!
Tenminste als je houdt van een beetje avontuur en uitdaging samen met je vrienden. Elke maand organiseren we een gave activiteit (bijvoorbeeld schaatsen, boulderen of een levensecht spel).
We eten samen en gaan er dan op uit om een geweldige tijd te hebben.

Wil je meer weten, check de agenda of neem contact op met Rowy via rowy@lifeteen-haarlem.nl of stuur haar een app 06-45363857

Zomerfeest

Ieder jaar sluiten we Lifeteen af met een zomerfeest. Op een gezellige en leuke locatie maken we er een gave dag van.
Alle tieners en jongeren van Lifeteen zijn uitgenodigd voor het zomerfeest.
Wil jij hier ook een keer bij zijn? Wij zouden dat onwijs tof vinden, je bent van harte welkom!
Laat ons weten of jij en je vrienden erbij zijn via Facebook (of stuur een mailtje).

Voetbal- en volleybaltoernooi

Jaarlijks wordt er een Voetbal- en Volleybaltoernooi georganiseerd voor katholieke jongeren uit heel Nederland.
Met Lifeteen zorgen we natuurlijk ook dat we met 1 of meerdere teams deelnemen en strijden we om de eerste plaats! Het voetbaltoernooi vindt plaats in oktober, het volleybal toernooi is in april. Wil jij ook meedoen? Je bent van harte welkom!

KerstNight

Elk jaar organiseert Lifeteen een speciale LifeNight in het teken van Kerst. We beginnen met een viering waarna we samen op een feestelijke manier eten. Tijdens de KerstNight gaat het over de geboorte van Jezus en doen we een spel, sketch of iets anders creatiefs. De KerstNight vindt plaats in de maand december.

Meiden avond

Vind jij het ook zo heerlijk om lekker over meiden-dingen te kletsen? Het liefst onder het genot van een High-tea, voetenbadje of andere beauty activiteiten? Ontmoet nieuwe vriendinnen op de meidenavond en laat je lekker verwennen!
Voor meer informatie en data, contact ons.